Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Gimnazijoje vyko renginiai, skirti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Per trečią pamoką susirinko meninio skaitymo konkurso dalyviai ir dainininkai. Istorijos mokytoja Vasilisa Kudriašova paaiškino, kuo mums svarbios 8-oji ir Kovo 11-oji. IIg klasės mokinė Džordana Amulytė atliko dainą ,,Laisvė“. Meninio skaitymo konkurso dalyviai gražiausius posmus skyrė mamai ir tėvynei. Renginio pabaigoje IVg klasės mokiniai atliko dainą ,,Čia mūsų namai“. Konkurso nugalėtojais tapo: I vietą užėmė Deimantė Meilūnaitė ir Kristupas Mikučionis, II vieta teko Rokui Pilkauskui ir Gretai Šcerbakovaitei, III vietą pasidalijo Lina Prus ir Gytis Karaciejus. Mokiniai buvo apdovanoti padėkomis ir šokoladais.

Šių metų pradžioje netekome brangaus žmogaus, kolegės, mokytojos Daivos Taučiuvienės. Jos pagerbimui gimnazijos muziejuje įvyko atminimo pamoka. Pamokoje dalyvavo ir garbūs svečiai – mokytojos dukra Skaistė ir brolis Mindaugas su žmona Snieguole bei dukromis.

Pamoka prasidėjo tyliai stebint užfiksuotas mokytojos gyvenimo akimirkas ir kartu nusikeliant į tą laiką, kai mokytoja dar buvo kartu. „Išėjai, sudie nepasakius…“ – tokie žodžiai nuskambėjo iš direktorės Sondros Bartulienės lūpų, prisimenant buvusią mokytoją, kolegę. Mokytoja Daiva visada buvo kupina idėjų, entuziazmo, niekada nepasakė „negaliu, ne, nedarysiu“. Buvę D. Taučiuvienės auklėtiniai – IIg klasės mokiniai dalijosi prisiminimais apie klasės auklėtoją, kartu praleistą laiką, išvykas, smagiausius įvykius. Buvo išsakyti gražiausi žodžiai ir nubraukta ne viena ašara. Atminimo žodį tarė ir mokytojai, savo ilgametę kolegę D.Taučiuvienę minėdami kaip išvykų, ekskursijų entuziastę ir organizatorę, nenuilstančią, pareigingą, save atiduodavusią kitiems, niekada nesiskundžiusią. Buvusi ilgametė gimnazijos direktorė Ona Valančienė papasakojo Gelvonų krašto muziejaus atsiradimo istoriją ir ypatingą mokytojos indėlį, nuveiktą didžiulį darbą renkant muziejaus eksponatus. Reikšmingai nuskambėjo mokytojos Reginos Miknevičienės žodžiai, jog Daivai buvo ypatingai svarbus kiekvienas žmogus. Iš dukros Skaistės sužinojome, jog mokykla mokytojai Daivai buvo lyg antrieji namai, kuriems ji skyrė didelę dalį savo širdies. Brolis Mindaugas paantrino, jog mokykla Daivai buvo ne darbas, o gyvenimas ir palinkėjo visiems žiūrėti į ateitį. Taip pat brolis Mindaugas, einantis Veterinarijos akademijos kanclerio pareigas, su žmona Snieguole pakvietė D. Taučiuvienės auklėtinius apsilankyti Veterinarijos akademijoje, susipažinti ir aplankyti akademijos muziejus. Direktorė Sondros Bartulienė prasitarė, jog planuojama visus atsiminimus apie anapilin iškeliavusią mylimą ir gerbiamą mokytoją Daivą Taučiuvienę – Zarasų krašto mergaitę – sudėti į vieną knygą.

Baigiantis pamokoms mokiniai buvo pakviesti į simbolinį 1100 m Pagarbos bėgimą, kuriuo siekėme įprasminti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną ir pagerbti mokytojos Daivos atminimą. Prie starto linijos išsirikiavo nuo mažiausio gimnazijos darželinuko iki dvyliktoko. Greičiausieji buvo apdovanoti aukso, sidabro ir bronzos medaliais. Jų gimnazijos direktorė Sondra Bartulienė įteikė po 11.

2024-03-08