Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

2018-2020 metais – naujas Erasmus + projektas – PEALS

Šiais mokslo metais vėl pradėjome vykdyti naują Erasmus+ 2 pagrindinio veiksmo bendrojo ugdymo sektoriaus mokyklų mainų partnerysčių projektą (KA229).

Mokyklų mainų partnerystėmis vykdomas mokyklų tarptautinis bendradarbiavimas, mokymo ir mokymosi veiklos mokiniams ir mokyklos darbuotojams, suteikiamos sąlygos mokytojų dalijimuisi informacija ir patirtimi, profesiniam tobulėjimui, mokinių bendravimui ir bendradarbiavimui su bendraamžiais iš kitų šalių užsienio šalių mokyklose bei  portale eTwinning. Mokyklų mainų partnerysčių projektai orientuoti į mokinių ir mokyklos darbuotojų grupių mobilumą.

Projektas Physical Education – Active Lifestyle (PEALS) (liet. „Kūno kultūra – aktyvus gyvenimo būdas“) yra koordinuojamas vengrų iš Közgazdasági Politechnikum Budapešte. Kitos projekto  partnerės – mokyklų bendruomenės iš J.A. Komenskeho gimnazijos (Nové Strašecí, Čekija), 1o GENIKO LYKEIO (Aigiou, Graikija) ir Madonas Valsts gimnazijos (Madona, Latvija).

Projekto tikslai – skatinti mokinių fizinį aktyvumą, įtraukiant kuo daugiau mokinių į  įvairias fizines veiklas, kuriant patrauklias fizinio ugdymo programas, supažindinant su naujomis sporto šakomis, naujais ugdymo metodais, propaguoti sveiką gyvenseną, plėtoti socialinę kompetenciją, didinti mokinių gebėjimą dirbti daugiakultūrinėse grupėse, įtraukiant juos į tarptautinius projektus, ugdyti toleranciją kitoms kultūroms. Kūno kultūros mokytojai, stebėdami kūno kultūros pamokas bei kitas fizines veiklas,  susipažins su naujais metodais, gilins savo dalykines bei komunikacines kompetencijas, dalinsis gerąją patirtimi.

Projektas tęsis du metus, per kuriuos yra numatyti keturi susitikimai kiekvienoje iš partnerių šalių. Į susitikimus vyks 2 mokytojai ir 5 15-16 metų mokiniai. Kiekvienas susitikimas turės savo temą bei numatytas veiklas.

Kviečiame mokinius į PEALS komandą,  sportuoti ir keliauti. Sėkmės!