Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

„We Run Vilnius” bėgimas kartu su mūsų gimnazistais

Birželio 4 dieną Vilniuje vyko DNB I NIKE „We Run Vilnius“ bėgimas, kuriame dalyvavo net 700 „Erasmus+ 30“ bėgikų, kuriuos į vieningą komandą sukvietė Švietimo mainų paramos fondas. Tarp bėgimo dalyvių buvo ir mūsų gimnazistai, susibūrę į komandą „Run for Fun“. Ši bėgimo akcija buvo skirta paminėti programos „Erasmus +“ 30-ies metų jubiliejų.

Prieš pat bėgimą visa didelė ir draugiška komanda susibūrė Švietimo mainų ir paramos fondo kiemelyje, kur juos pasveikino Fondo direktorės pavaduotoja Gražina Kaklauskienė, Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Arnoldas Pranckevičius ir Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūros direktorė Guoda Lomanaitė.

Pasimankštinę kartu su komandos trenere – olimpiete ir daugkartine Lietuvos čempione, bėgike Vaida Žūsinaite – mėlynais „Erasmus+“ marškinėliais vilkintys bėgikai kartu žygiavo į starto vietą Katedros aikštėje ir ištvermingai bėgo 5 km ilgio distanciją, kurią įveikti buvo užsiregistravę daugiau kaip 2600 bėgikų. Smagu, kad mūsų gimnazistai Emilija Mikučionytė, Emilija Švedaitė, Rita Jatkauskaitė, Liveta Ivanovaitė, Karolina Prus, Titas Makauskas ir Dovydas Rutkauskas pateko tarp tų, kurie sėkmingai įveikė visą distanciją. Merginų tarpe geriausiai sekėsi K. Prus, o vaikinų – T. Makauskui. Visam nuotoliui įveikti jiems neprireikė ir 30 minučių. Puikiai distancijoje jautėsi ir jauniausia komandos dalyvė Emilija Mikučionytė. Jaunajai bėgikei pavyko aplenkti ne vieną vyruką, nors atrodė, kad jėgų visai jau ir nebeliko.

Įveikę nuotolį, visi komandos dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais ir džiaugėsi puikiu renginiu, palaikančiais sirgaliais bei pakilia nuotaika. Ir vieningai sutarė, kad tai buvo ne paskutinis jų bėgimas ir  kitąmet vėl bandys jėgas šiame renginyje.

Jūratė Balukevičienė,
komandos vadovė