Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Brandos atestatų įteikimo šventė Gelvonų gimnazijoje

Liepos 11 d. įvyko Brandos atestatų įteikimo šventė. Šventę pradėjo gimnazijos direktorė Ona Valančienė. Padėkojo visiems, kurie susirinko, pristatė renginio viešnias: Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorę Ingridą Baltušytę-Četrauskienę ir Širvintų rajono Merės padėjėją Janiną Greiciūnaitę. Direktorė pasidžiaugė puikiais egzaminų rezultatais, padėkojo abiturientų tėvams ir mokytojams už kantrybę ir atsakingą darbą.

Po įžaginės kalbos mokyklos vadovė pakvietė žodį tarti viešnias iš Savivaldybės. Administracijos direktorė I. Baltušytė-Četrauskienė pasveikino gimnazijos bendruomenę ir 1-osios gimnazijos laidos abiturientus. Direktorė perdavė Širvintų rajono Merės Živilės Pinskuvienės sveikinimą mokslo metų baigimo proga. Dėkojo už įkvėpimą ir pastangas sėkmingai žengiant mokslo keliu, už darnų ir kūrybišką darbą siekiant pokyčių ir atsinaujinimo, turtinant mokyklos bendruomenę ir gimtąjį kraštą savo gražiais darbais. Pasveikino dvyliktokus su prasminga  švente. Kartu  su gimnazijos direktore  O. Valančiene įteikė Brandos  atestatus ir rajono savivaldybės atminimo dovanas – asmenukių lazdeles. Atestatus ir dovanas gavo 15 dienine forma besimokę abiturientai ir 15 suaugusiųjų klasės mokinių. Oi, kaip pavydėjo jaunesnieji broliukai šios dovanos. Ką padarysi, teks dar palaukti savo eilės.

Su auklėtiniais atsisveikino ir klasės auklėtoja Jurgita Kancerevičienė. Susigyventa, bendrauta, net paslapčių bendrų turėta. Po gražių kalbų abiturientai sudainavo atsisveikinimo dainą, tėveliai ir mokiniai tarė padėkos žodžius.

Laimingo skrydžio, mieli pirmosios laidos gimnazistai…

Širvintų r. Gelvonų gimnazijos
12 klasės auklėtoja
Jurgita Kancerevičienė