Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Pabaigtuvių puokštė

Artėjant vasarai, Širvintų rajono Gelvonų vidurinėje mokykloje tradiciškai organizuojama mokslo metų pabaigos šventė. Ne išimtis – ir šie metai. Šį kartą pasidžiaugti mokinių ir mokytojų nuveiktais darbais nusprendėme Gelvonų kultūros namuose.

2014 m. gegužės 21 d. mokslo metų pabaigos šventė „Pabaigtuvių puokštė“ pradėta Gėlių šokiu. Šokį pakeitė Moksliukės (vienuoliktokės Gintarės Bartkevičiūtės) ir Linksmutės (dešimtokės Brigitos Samušytės) pasikalbėjimas (o gal nesusikalbėjimas?) apie mokslą ir vasarą. Moksliukė vis nerimavo, kad visko nespės iki vasaros atostogų išmokti, o Linksmutė bandė išaiškinti, kad vien mokslo žmogui neužtenka, kad reikia kartais ir pasilinksminti: pašokti, padainuoti…

Nuotaikingas G. Bartkevičiūtės ir B. Samušytės dialogas įtraukė visus žiūrovus: tėvelius, mokytojus, mokinius, į šventės sūkurį. Šventės metu buvo dainuojamos dainos, kurias atliko tiek patys mažiausieji – priešmokyklinės grupės mokiniai, tiek vyresni, taip pat buvo šokama ir, žinoma, daug kalbama apie tai, ką nuveikėme ir ko pasiekėme šiais mokslo metais. Mokytojos Jūratė Garnienė, Jūratė Balukevičienė ir Sondra Bartulienė pristatė projektinę veiklą, pasidžiaugė nuveiktais darbais, padėkojo mokiniams, prisidėjusiems prie projektų įgyvendinimo.

Mokyklos pavaduotoja ugdymui Jūratė Stankevičienė po linksmų dainų ir šokių, informacinių kalbų pasidžiaugė, jog mokykloje yra daug labai gerai ir gerai besimokančių mokinių, olimpiadų nugalėtojų. Taip pat palinkėjo ir toliau siekti tokių gerų rezultatų. Vėliau jaunesnieji mokiniai sušoko baigiamąjį šokį, po kurio tarti žodį buvo pakviesta mokyklos direktorė Ona Valančienė. Jai šventės viešnios: Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Regina Jagminienė, Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorė Elena Davidavičienė, įteikė pabaigtuvių puokštę.

Laimingas žmogus, kuris gali ir mokytis, ir šokti, ir dainuoti. Smagu, kad tokie yra mūsų mokiniai. Šventės metu ne vienas galėjo įsitikinti, kad tiek mažėliai, tiek vyresni mokyklos berniukai ir mergaitės yra nuostabūs: jie ne tik gerai mokosi, bet ir dainuoja, šoka, groja.

Jurgita Striškienė

no images were found