Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Mokytojų gerosios patirties konferencijos „Mažieji projektai – ugdymo(si) kokybės gerinimo galimybės“ akimirkos

2014 m. spalio 27 d. Širvintų r. Gelvonų vidurinėje mokykloje vyko konferencija „Mažieji projektai – ugdymo(si) kokybės gerinimo galimybės“. Joje dalyvavo trijų rajonų: Širvintų, Jonavos, Vilniaus, mokytojai.

Konferencija pradėta iškilmingomis sveikinimo bei padėkos kalbomis, kurias tarė mūsų mokyklos direktorė Ona Valančienė, Širvintų rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Regina Jagminienė, Širvintų rajono švietimo centro direktorė Daiva Vinciūnienė, Širvintų rajono vicemeras Andrius Jozonis. Konferencijos iniciatorė ir viena organizatorių – Mokyklos metodinės tarybos pirmininkė Sondra Bartulienė – taip pat pasidžiaugė gausiu susirinkusiųjų būriu ir kvietė.

Po sveikinimo kalbų susirinkusieji galėjo pasiklausyti linksmų mokyklos etnografinio kolektyvo „Dagilėlis” dainų, pasižiūrėti, kaip puikiai jie šoka (paruošė vad. Audronė Dabravolskienė ir  Kazys Petreikis). Konferencijos dalyvius uždainuoti nuostabiu balsu ir gitaros skambesiu privertė vienuoliktokė Brigita Samušytė.

Sveikinimo žodžius, dainas ir šokius pakeitė pranešimai, kuriuos skaitė ranešimus skaitė 17 mokytojų: 7 iš Širvintų r. Gelvonų vidurinės mokyklos (Jurgita Striškienė, Anfija Bartkevičienė, Violeta Grudzinskaitė, Regina Miknevičienė, Jūratė Garnienė, Sigitas Miknevičius, Audronė Dabravolskienė), 3 iš Širvintų pradinės mokyklos (Svetlana Paliukėnienė, Loreta Miliukienė, Ramunė Savickienė), viena iš Širvintų rajono Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijos Kernavės Juozo Šiaučiūno pradinio ugdymo skyriaus (Asta Jurkevičienė) ir 6 iš Jonavos r. Upininkų pagrindinės mokyklos (Aušra Liutkevičienė, Danguolė Vasiliauskienė, Rasa Ambrulevičienė, Aušra Kontautė, Ligita Morkūnienė, Asta Jampolceva). Džiaugiamės, kad nepasididžiavo ir mūsų pasiklausyti atvyko viešnios iš Vilniaus rajono Maišiagalos vaikų lopšelio – darželio.

Vėliau konferencijos dalyviai būrėsi į burtu keliu suskirstytas komandas, kurios rinkosi į skirtingas klases. Klasėse jų jau laukė antros renginio dalies vadovai ir praktinės užduotys. Grupėse kalbėtasi apie projektus, aptarti nurodyti kriterijai.

Po grupinio darbo aptarimo visų laukė smagiausia dalis – padėkos ir dovanėlės. Pranešėjams buvo įteikti pažymėjimai, visi konferencijos dalyviai gavo po rankų darbo molio suvenyrą (juos pagamino technologijų vyr. mokytoja S. Bartulienė su įvairių klasių merginomis), mokyklų atstovams buvo įteikti mūsų mokyklos kalendoriai.

 

no images were found