Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Mokslo metų pabaigos šventė „Laiko taku“

Gegužės 27 d. į Gelvonų kultūros namus susirinko Gelvonų vidurinės mokyklos mokytojai, mokiniai, tėveliai ir svečiai. Visi šventėme mokslo metų pabaigą, kartu paminėjome ir Gelvonų miestelio jubiliejų – 630 – ąsias įkūrimo metines.

Šventinį koncertą pradėjo mokinės iš ateities – Liepainė ir Žvaigždūnė ( Brigita Samušytė ir Gintarė Bartkevičiūtė). Jos žiūrovus perkėlė į ateitį – į 2100 metus, kur buvo rengiamas projektas „Gelvonai“. Visus sužavėjo vedėjų drabužiai ir makiažas ( merginoms pasipuošti padėjo mokytoja Jūratė Garnienė ir 11 klasės mokinė Meda Makauskaitė). Liepainė ir Žvaigždūnė, besirengdamos projektui, papasakojo apie Gelvonų istoriją, parodė nuotraukų. Modernioje 2100 metų internetinėje svetainėje merginos surado vaizdo medžiagos apie Gelvonų vidurinės  mokyklos dainininkus ir šokėjus ir panaudojusios naujausias technologijas leido žiūrovams pamatyti ir išgirsti gražiausias 630 – ųjų Gelvonų jubiliejaus metinių akimirkas.

Pirmiausiai scenoje pasirodė vaikų kolektyvas „Dagilėlis“, kuriam vadovauja mokytoja Audronė Dabravolskienė. Po vaikinų ansamblio atliktos  dainos „Oi, motin motin“ į sceną buvo pakviesta žydų tautybės viešnia iš Anglijos Suzan Storring. Ji apdovanojo rašinių konkurso laimėtojus: Justiną Medutį, Juozą Karaciejų, Nerijų Daraškevičių ir Medą Makauskaitę. Koncertą tęsė penktokai,  jie atliko dainą „Tykus vakars“, o Adomas Vaitonis sužavėjo daina „Pirma meilė amžina“.  Scenoje smagiai sukosi mokytojos Ramintos Maslinskienės vadovaujami mažieji šokėjėliai, kurie koncerte buvo patys aktyviausi. Jų atlikta daina „Kirmėliukas Infantino“ sulaukė karštų plojimų. Dvyliktokai žiūrovus nustebino lietuvių liaudies daina „Nei vėjai pūtė“. Visus juos dainuoti mokė mokytojas Kazys Petreikis.

Dabar Liepainė su Žvaigždūne nusprendė dar kartą išbandyti savo ypatingus gebėjimus – iš praeities iškvietė du mokinius, su kuriais nusprendė kartu padainuoti. Po perkūnijos trenksmo ir stebuklingų mostų scenoje pasirodė pradinukė Džordana, kuri kartu su Liepaine ( Brigita Samušyte) atliko dainą „Davė laimužė gyvenimą“. Dar kartą sugriaudėjus, scenoje pasirodė dvyliktokas Einoras, kuris su Liepaine atliko dainą „Tuk, širdele“. Daina ir burtai pakerėjo ne tik žiūrovus, bet ir Liepainę, kuri niekaip negalėjo užmiršti stebuklingo susitikimo. Koncertą merginos baigė žodžiais: „Svajonės gali įveikti net ir laiką. Tad svajokime, džiaukimės, mylėkime, ir pasaulis bus gražesnis“.

Po koncerto laukė dovanos ir linkėjimai. Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė apdovanojo pačius aktyviausius Gelvonų vidurinės mokyklos mokytojus ir mokinius, palinkėjo visiems smagių atostogų. Į žiūrovus kreipėsi ir padėkos raštus teikė ir Gelvonų vidurinės mokyklos direktorė Ona Valančienė, Širvintų švietimo ir sporto skyriaus vedėja Regina Jagminienė. Nominacijas skelbė ir pačios pagamintais suvenyrais apdovanojo mokytoja Sondra Bartulienė. Visus sveikino ir geros vasaros linkėjo Gelvonų seniūnas Lionginas Juzėnas.

Marytė Dižavičienė

no images were found