Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Pradinukai pasitinka vasarą

Mokslo metų pabaiga buvo turininga mūsų mokyklos pradinukams ir priešmokyklinio ugdymo vaikams. Laukiant vasaros daug laiko buvo skirta pažintinei veiklai bei pramogoms ir poilsiui gamtoje.

Gegužės 22 dieną mokiniai aplankė Vikingų kaimą, kur buvo supažindinti su stovykla, patys kūrė laužą ir virė arbatą iš vaistinių žolelių. Visiems buvo smagu patiems sukti senovines girnas, kepti blynus, prižiūrėti laužą. Berniukams labiausia patiko šeimininko Mindaugo pasakojimas apie senovinius ginklus, kario aprangą. Vaikai ne tik klausėsi pasakojimo, bet galėjo ir patys pasimatuoti kario nertinį, pašaudyti iš lanko.

no images were found

Ketvirtos klasės mokiniai ir jų tėveliai pavasarį nusprendė mokslo metų pabaigą atšvęsti Jonavos r. esančiame pramogų parke „Lokės pėda“. Pramogų parke mokiniai turėjo įveikti įvairaus sudėtingumo trasas, jie buvo apmokyti patyrusių instruktorių, supažindinti su taisyklėmis. Mokiniams ir jų tėveliams labai patiko užduotys, vaikai pasitikrino savo sugebėjimus, aukščio baimę. Nors pradžioje visiems buvo ir baisu, ir nedrąsu, trasą įveikė visi.

no images were found

Vaikų ginimo dieną priešmokyklinės grupės vaikai atšventė prie Širvintos upės. Lepinami šiltos saulutės, globojami tėvelių ir mokytojų, daug žaidė, bėgiojo, kūreno laužą, kepė ir valgė šašlykus. Daug džiaugsmo ir įspūdžių suteikė kareiviškos palapines statymas ir slėpimasis joje. Lipdami stačiu kalnu, vaikai  apžiūrėjo besiganančias aveles su ėriukais. Taip mes derinome poilsį su gamtos pažinimu.

no images were found

Pirmokai ir antrokai su tėveliais važiavo į Anykščius.  Šiame krašte yra daug lankytinų vietų.  Mes aplankėme A.Baranausko klėtelę, St. Petraškos  akmens tapybos parodą, Laimės žiburį. Dar pabuvojome prie siauruko, Puntuko akmens, Arklio muziejuje. Didžiausią įspūdį paliko Puntuko dydis, jodinėjimas arkliais. Mokiniai sužinojo  arklininkystės istoriją,  įvyko pirmoji pažintis su literatūriniais Anykščiais.

no images were found

Pirmą birželio savaitę priešmokyklinukai ir pradinių klasių mokiniai  dalyvavo stovykloje „Vaikystė gamtos apsuptyje“. Stovyklautojai  mokėsi pažinti  augalus, augančius   prie  mokyklos: atskirti medį nuo krūmo, nustatyti medžio amžių, aukštį,  lapo ir žievės sandarą. Grupelėse iš gamtinės medžiagos komponavo namelius, piešė prie mokyklos augančius augalus. Vaikai linksmai leido laiką, sportavo, žaidė judriuosius žaidimus.

no images were found

VASARA, MES BĖGAME Į TAVO GLĖBĮ!

Mokytojos: Audronė Dabravolskienė
Violeta Grudzinskaitė
Regina Miknevičienė