Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

„Padedu augti“

Jau ne pirmus metus Širvintų r. Gelvonų vidurinėje mokykloje vykdoma akcija „Padedu augti“. Šios akcijos tikslas – padėti patiems mažiausiems augti. Augti – tai pažinti save ir aplinką. Bendravimas, naujų žinių pateikimas padeda mažiesiems geriau visa tai padaryti. Tai mažas, bet svarbus darbas: juk būtent jaunoji karta yra mūsų ateitis. Ir mes, vyresnieji, turime stengtis kuo daugiau jiems padėti.

2015 m. spalio 28 dieną Gelvonų vidurinėje mokykloje įvyko akcija „Padedu augti“. Trys vyresniųjų klasių moksleivės: Brigita Samušytė (12 klasės mokinė), Karolina Prus (9 klasės mokinė) ir Reda Čižiūnaitė (8 klasės mokinė), vedė pamoką pradinių klasių mokiniams. Pagrindinė pamokos tema buvo gyvūnai.

1 ir 2 klasės mokiniai turėjo galimybę sudalyvauti viktorinoje apie jiems gerai žinomus gyvūnus. Džiaugiamės, kad patys mažiausieji puikiai atsakinėjo į viktorinos klausimus. Taip pat su šiais mokinukais kalbėjome apie bites. Pokalbis parodė, kad jie yra labai protingi ir daug žino. Visą jų darbą vainikavo nuostabūs piešiniai.

Tuo tarpu 3 ir 4 klasės mokiniai bandė įminti gan sudėtingas  mįsles.  Vaikai tikrai gudrūs, nes sugebėjo įminti pačias įvairiausias mįsles. Su šiais mokiniais kalbėjome apie jiems svarbius dalykus, kas jiems paliko dideli įspūdį augant. Po pokalbio papasakotus įspūdžius vaizdavo piešiniuose. Mokiniai tikrai nustebino, nes kalbėjo apie mūsų planetą, saulę, mėnulį, apie naujai patirtus nuotykius.

Visos pamokos metu vyravo gera nuotaika. Buvo gera dirbti su mažaisiais mokiniais. Nuostabu ir tai, kad jautėmės tikrai puikiai. Akcija „Padedu augti“ – tai puiki galimybė mažiesiems sužinoti daugiau, o mums, vyresniesiems, malonumas ir įdomi patirtis.

Širvintų r. Gelvonų vidurinės mokyklos
12 klasės mokinė
Brigita Samušytė

no images were found