Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Darbštumo pamokos visiems

Štai ir vėl baigiasi metai, kurie, atrodo, neseniai buvo atviri įvairiai veiklai. Su nerimu sutinkame kitus. Tikime, kad jie bus turtingesni, įspūdingesni, darbingesni ir būtinai atviri naujovėms.  Mokykloje bene visi mokiniai lanko mėgstamus būrelius, užsiėmimus.  Mokykloje rašome projektus, kurie suteikia galimybę mokiniams aplankyti įvairius Lietuvos miestelius, muziejus, kurti ir realizuoti kūrybingas pamokas kitose erdvėse.

Visai neseniai technologijų pamokų metu apsilankėme gėlių parduotuvėje „Smiltė“. Parduotuvės savininkė papasakojo, kaip galima sukurti žmogui patrauklų grožį, kaip puoselėti gėles.  Kiek žmogus turi turėti profesijų, kad galėtų sėkmingai užsiimti štai tokiu verslu? „Sudėtinga, bet viskas įmanoma“, – porino A. Radzevičienė. Kol merginos apžiūrinėjo parduotuvę, vaikinai apsilankė automobilių servise. Su entuziazmu savininkas pasakojo apie automobilio priežiūrą žiemos bei kitų sezonų metu. Ko gi daugiau reikia vaikinams? Buvo pati geriausia pamoka. Biologijos pamokų metu 5-9 kl. merginoms pravedžiau paskaitėlę apie merginos higieną, moters puoselėjamą grožį, estetiką, aprangos kultūrą, šiek tiek pagražinau mergaitišku makiažu. Daviau užduotėlę, kad merginos dirbtų kartu, susipažintų artimiau, bendrautų.

AIDS dienos metu „Protų mūšiuose“ dalyvavo 7-12 kl. mokiniai. Mąstymo užduotyse išrinkau nugalėtojus, paskatinau dalyvauti įvairiuose renginiuose. Na, o B. Samušytę, D. Jakštą bei R. Gaidytę apdovanojau prisiminimo dovanėlėmis už šaunų pasirodymą.

Tai tik maža dalelė renginių bei edukacinių pamokų. Džiaugiuosi, jog projektas „Paatviraukime…“ suteikė galimybę bendrauti, keliauti, sportuoti, dalyvauti meninėje veikloje, rūpintis savo sveikata, atskleisti savo gabumus mene, į veiklą įtraukti Gelvonų miestelio žmones.

 Galimybė įgyvendinti svajones – štai kas gyvenimą daro ypatingu. Linkiu visiems svajoti, o besvajojant pildyti užsibrėžtus tikslus.

Biologijos mokytoja metodininkė Sondra Bartulienė

no images were found