Pamokų laikas:

  1. 8.30-9.15,
  2. 9.25-10.10,
  3. 10.20-11.05,
  4. 11.25-12.10,
  5. 12.25-13.10,
  6. 13.15-14.00,
  7. 14.05-14.50.

Pamokų tvarkaraščiai

Mes naudojame

Mus rasite

Ištieskime gerumui ranką

Artėjant gražiausioms metų šventėms norisi truputį stabtelėti ir pagalvoti apie prabėgusius metus, nuveiktus darbus. Ar buvo jie dosnūs, prasmingi…

Gelvonų vidurinėje mokykloje kasmet prieš didžiąsias metų šventes vykdoma akcija „Ištieskime gerumui ranką“, kurią inicijuoja mokyklos „Vaiko gerovės komisija“ ir mokyklos socialinė pedagogė Anfija Bartkevičienė.

2015 m. gruodžio 21 dieną mes, Širvintų r. Gelvonų  vidurinės mokyklos mokiniai bei vaikų folklorinio kolektyvo „Dagilėlis“ nariai, lankėmės Širvintų socialinių paslaugų centre bei Širvintų parapijos globos namuose, kur  susitikome su ten  gyvenančiais seneliais. Seneliai stebėjo mokinių spektaklį (kurį parengė tikybos mokytoja Jūratė Mačiulienė), o kolektyvo „Dagilėlis“ ansambliečiai linksmino senelius kalėdinėmis giesmėmis ir rateliais.

Mokiniai į svečius vyko ne tuščiomis. Globos namų gyventojams buvo dovanojamos gražios, vaikų darytos atvirutės, įvairūs spalvoti lankstiniai su palinkėjimais. Seneliai labai laukė šio susitikimo su vaikais, grožėjosi parengtu spektakliuku, gausiai plojo, o personalo darbuotojos noriai sukosi su vaikais rateliuose. Visi susižavėję klausėsi mokinės Brigitos giedamų kalėdinių giesmių,  gitaros garsų. Manome, kad mūsų apsilankymas abiejose įstaigose buvo puiki dovana senoliams, dažnas nubraukė ašarą, stebėdamas vaikų programą. Savo apsilankymo metu įžiebėme šventinės dvasios ugnelę ne tik senelių, bet ir savo širdyse.

Apsilankę pas senelius, su kalėdiniais sveikinimais  vykome į Širvintų savivaldybę. Pasveikinome  savivaldybės administracijos ir švietimo skyriaus darbuotojus  su  artėjančiomis šventėmis.

Gelvonų vidurinės mokyklos tikybos mokytoja Jūratė Mačiulienė
ir vaikų folklorinio kolektyvo „Dagilėlis“ vadovė Audronė Dabravolskienė

no images were found